Nyhedsbrev


Nyheder

Vi er stolte over at kunne præsentere en eksklusiv oplevelse i Amager Bio. Den 9. november har vi nemlig lokket Tedeschi Trucks Band til at give deres første danske koncert nogensinde.Det 11 mand høje band ledes af ægteparret, Susan Tedeschi og Derek Trucks. Tedeschi synger, mens Trucks spiller eminent slideguitar, som han tidligere har brilleret med i Allman Brothers Band.Man er simpelthen garanteret en uforglemmelig musikalsk oplevelse fra bandet, der er blevet kaldt "den perfekte blanding af Muscle Shoals og Stax".Forsalget til koncerten går i gang nu på fredag (30/1) via BilletNET.dk.

I foråret går det løs med heftig hardcore og formentlig også en circlepit eller to i 'Bioen. Hér kigger Madball, Deez Nuts, Stick to Your Guns, Trash Talk og Being as an Ocean nemlig forbi.Det er første gang siden dette års, "Hardcore Lives"-album, at Madball gæster Danmark igen. Det bliver en tung aften, og de fem bands sikrer, at ingen går hjem uden at have fået smæk for skillingen.Forsalget til koncerten går i gang i dag (19/12) kl. 12.00 via BilletNET.dk.

Den 30. april får vi besøg af den engelske sangskriver Albert Hammond, en poplegende, som du måske ikke kender af navn, men hvis sange du har med garanti mange af.Hammonds eget største hit er 'It Never Rains in Southern California', men han har også skrevet for alle fra Everly Brothers over Willie Nelson til Whitney Houston og Tina Turner.I Amager Bio stiller han med band, og her vil han spille alle sine største hits. Forsalget er allerede i gang via BilletNET.dk.

Er du klar til at finde "hustlerstilen" frem igen? I 2015 fejrer Østkyst Hustlers 20-året for deres debutalbum, 'Verdens længste rap', og det markeres med en kort og eksklusiv Danmarksturné.Én af datoerne bliver i Amager Bio, og dét heldigvis på en festlig lørdag, helt præcist d. 9. maj. Og husk, at Hustlerne stiller med et fire mand stort band, så der bliver gang i den.Du kan sikre dig billet allerede fra i morgen, d. 9. december, hvor forsalget skydes i gang via Billetnet på linket lige her...

Vi får fornemt besøg i Amager Bio d. 26. marts. Her kommer ingen mindre end Deep Purples mangeårige trommeslager, Ian Paice, nemlig forbi med irsk-tysk-italienske Purpendicular.Gruppen er kendt som Europas måske bedste fortolkere af det legendariske rockbands sangskat, og Paice selv er også fan, hvorfor han da også har givet enkelte koncerter sammen med kvintetten.I 2015 spiller han atter en lille håndfuld eksklusive koncerter med Purpendicular, og én af dem bliver altså i Amager Bio, helt præcist den 26. marts.Forsalget til koncerten går i gang i dag (4/12) kl. 10.00 via BilletNET.dk på linket her, og det gælder om at være hurtig, hvis man vil opleve idolet på helt nært hold, i næsten intime rammer.

Koncertfotos

Music against drugs

ANMELDELSER

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★

Uli Jon Roth
Amager Bio, 2. oktober 2014

"Den 59-årige Uli Jon Roth får det simpelthen til at se så legende let ud, som han står der med lukkede øjne, mens fingrene forcerer ned over strengene, uden at så meget som en falsk tone sniger sig ind. En suveræn seance at overvære og et meget sigende billede på koncerten"
Devilution ★★★★☆

Baal
Amager Bio, 25. september 2014

"Naturligvis, fristes man til at sige, blev Baal’s koncert i Amager Bio et sandt triumftog, men seancen løftede sig op i de højere luftlag af mange andre grunde end kraften fra sentimentale og nostalgiske vingesus."
GFRock ★★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706