Nyhedsbrev


Nyheder

Det navnkundige grunge-punkrockband L7 kommer til Amager Bio 31. august! Bandet har i høj grad været med til at definere lyden af de tidlige halvfemsere. Efter en længere pause fandt de i 2014 sammen igen, og nu får du muligheden for at (gen-)opleve dem. Billetter via Ticketmaster.

17. november blev udsolgt på en uge, men nu har vi heldigvis fået muligheden for en ekstrakoncert 18. november! Kom og glæd dig over lyden af 80'erne, og de sange som den dag i dag holder: 'Lessons in Love', 'Something About You', 'Leaving Me Now', 'Running in the Family' - bland mange andre. Billetterne er nu i salg hos Ticketmaster.

Efter en stort set udsolgt koncert i Amager Bio sidste år vender canadiske Saga i til november tilbage for at fylde det københavnske spillested. 3. november er datoen, og billetter kan købes hos Billetlugen fra 15. juni kl. 10.

Ivan Pedersen har holdt sig på toppen i 50 år, og det skal naturligvis fejres med en jubilæumsturne der naturligvis vil komme forbi Amager Bio. Sæt kryds i kalenderen 12. november. Billetterne er i salg hos Ticketmaster.

Multiinstrumentalisten Garrett Borns – kendt som BØRNS - har taget verden med storm og kunne meget vel blive en ny kæmpestjerne. Med en stor lyd og drømmende falsetter formår han at binde mange inspirationer sammen og får forbundet electropop med indie, glamrock og folk. Amager Bio har fået mulighed for at præsentere denne spændende nye kunstner, og heldigvis behøver du ikke at vente længe. Det er allerede 29. juni, så skynd dig at få fingre i en billet hos Ticketmaster.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Gilli
Amager Bio, 4. februar 2016

"Der var masser af energi, og han brændte med det samme igennem. Den propfyldte sal var straks med og i en forrygende stemning. Gilli konstaterede da også flere gange, at "Amager Bio, I er brændt varme!", hvilket han havde fuldstændig ret i."
Gaffa★★★★★☆

Behemoth + Abbath + Entombed A.D. + Inquisition
Amager Bio, 29. januar 2016

" 'De ejer den scene,' som sidemanden sagde. Det gør Behemoth indiskutabelt. De dominerer med en beundringsværdig professionalisme. Man kunne næppe forlange mere."
Devilution, ★★★★★

 
Øresundsvej 6

2300 København S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706

MAIL: info@amagerbio.dk