Nyhedsbrev


Nyheder

Efter at have holdt en længere pause fra at spille liveshows, for at kunne arbejde på sit nyligt udgivne album 'Now', drager Danmarks ubestridt største DJ stjerne KATO, nu igen på en storstilet landsdækkende indendørsturne til efteråret. Den rammer Amager Bio 24. oktober, og billetterne er allerede til salg på Billetnet.

“The Devil”, “Boots Electric”, “J Devil”. Kært barn har mange navne. Bag sit røde hår og en veritabel skovsnegl gemmer Jesse Hughes sig. Han er hjernen bag californiske Eagles of Death Metal, og hans højre hånd er ingen mindre end Queens of the Stone Age’s Josh Homme. For første gang lander Eagles of Death Metal i Amager Bio. Dagen er tirsdag 24. november. Billetter kan købes fra på mandag via billetlugen

Da Purity Ring gæstede april i år, gav de publikum et sceneshow, der var fyldt med både smukke visuelle effekter samt dansevenlige rytmer, og som forvandlede en ellers normal søndag i april til noget, der mindede mere om en festlig sommernat. 10. november vender de tilbage til København, men denne gang bliver det hos os i Amager Bio. Billetter via Billetlugen fra fredag 26. juni kl. 10.

Eddie & Hot Rods, det ikoniske engelske band, var et af de centrale navne, da punken opstod i England i 1970’erne.  I 2015 spiller de for første gang i Danmark. Det sker med to koncerter i september i København og Aarhus. Billetter via billetnet.

I år spillede Death Cab For Cutie på Northside Festival, og bandet høstede store roser på dén baggrund, bl.a. hos Gaffa og Undertoner. Til november kommer indiebandet igen, men denne gang bliver det i Amager Bio. Billetter via billetlugen. Salget begynder 24. juni kl. 10.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Thåström
Amager Bio, 19. marts 2015

"Men han går også voldsomt til værks, den svenske rockveteran. Om så han trækker os helt ind under huden i ramsaltede erindringsfragmenter eller slår os omkuld med en flodbølge af maskinstøj.

Det er altid kompromisløst med Thåström."
Politiken★★★★☆

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio, 13. marts 2015

"Såvel Thorbjørns vokal som bandets spil holder et internationalt niveau og en grad af autenticitet, så man - vidste man ikke bedre - ville sværge på, at de gutter havde deres oprindelse i det amerikanske hjerteland."
Steffen Jungersen, ★★★★★

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706