Nyhedsbrev


Nyheder

Den britiske guitarist Steve Hackett spiller Genesis klassikere, samt nyt og gammelt solomateriale. Guitaristen, der var stærkt medvirkende til at forme Genesis’ lyd i deres gennembrudsperiode, gæster igen København og Amager Bio 9. september. Billetsalget begynder torsdag 23. april kl. 10 via Billetlugen.

9. oktober 2015 ville John Lennon være fyldt 75 år, hvis ikke en sindsforvirret mand ved navn Mark Chapman havde myrdet en af historiens allerstørste rocklegender 9. december 1980 i New York.  Sådan skulle det ikke blive, men Danmarks to førende Beatlesbands - Rubberband og Repeatles - vil forene kræfterne om at lave en fantastisk koncert for at hylde deres idol på hans fødselsdag. Billetsalget er allerede igang på Billetnet.

Uncle Acid & The Deadbeats gav sidste år en udsolgt forårskoncert i Pumpehuset, som de siden fulgte op med en succesfuld optræden på sommerens Copenhell-festival, inden de i august udsendte singlen ‘Runaway Girls’ som forsmag på deres kommende album. Nu vender de tilbage til København, 30. oktober, med den nye plade i tasken. Salget begynder onsdag 15. april via Billetlugen.

  Amager Bio og BETA støtter op om Humor mod AIDS. Humor Mod Aids er en tilbagevendende kampagne hvert år i april, hvor AIDS-Fondet og dets frivillige sælger røde næser til fordel for unge hiv-smittede både herhjemme og i udlandet. I år går støtten til Ungegruppen i Danmark, der arbejder for at give unge hiv-smittede trygge rammer, råd og vejledning, samt projektet En Generation Uden HIV, der har til formål at forebygge mor-barn hivsmitte. Du kan læse mere om Humor mod Aids og dette års mærkesager her: https://www.aidsfondet.dk/huma. Kampagnen løber i perioden 14.-21. april, så du kan støtte den ved at købe næserne i baren, indgangen og garderoben til Calexico, Backseat, Al Murray, Off With Their Heads og Steffen Jungersen.

  Den skotske sanger og verdensstjerne, Fish, vender tilbage til Amager Bio som en del af Farewell to Childhood-turneen. Fokuset vil være på Marillions hitplade 'Misplaced Childhood' som i år fejrer 30-års jubilæum. 8. august bliver derfor sidste chance for at høre hele dette album live på dansk grund, for næste år udgiver Fish sit bebudede sidste album nogensinde, og derefter lægger han musikkarierren på hylden. Fish forlod Marillion i 1987 og tog hul på sin solokarriere som har varet siden. Resultatet er ti studieudgivelser og et væld af koncerter, hvor Amager Bio kan bryste sig af at have lagt scenebrædder til ikke mindre end syv optrædener. Så når han vender tilbage 8/8, bliver det 8. gang, han kan glæde danske musiknydere. Billetter kan købes via billetnet

Koncertfotos

ANMELDELSER

Thåström
Amager Bio, 19. marts 2015

"Men han går også voldsomt til værks, den svenske rockveteran. Om så han trækker os helt ind under huden i ramsaltede erindringsfragmenter eller slår os omkuld med en flodbølge af maskinstøj.

Det er altid kompromisløst med Thåström."
Politiken★★★★☆

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio, 13. marts 2015

"Såvel Thorbjørns vokal som bandets spil holder et internationalt niveau og en grad af autenticitet, så man - vidste man ikke bedre - ville sværge på, at de gutter havde deres oprindelse i det amerikanske hjerteland."
Steffen Jungersen, ★★★★★

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706