Nyhedsbrev


Nyheder

Lørdag 5. september byder vi velkommen til en aften, der hylder den tunge og guitarbaserede musik med biker-bluesrock fra Midnight Blues, klassisk heavy fra Witch Cross og gedigen hardrock fra svenske Bonafide. Er du til et godt, gammeldaws Amager bio-rockshow, hvor de snavsede guitarer skal skyldes ned med øl, så snyd ikke dig selv for denne koncert! Salget er allerede i gang på billetnet.

Er du Johnny Cash-fan, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen den 21. maj, for hér rammer den britiske turnékaravane Johnny Cash Roadshow Amager Bio.Foretagendet er blevet kaldt det største hyldestshow til den afdøde musiker, og det er desuden det eneste, der er fuldt ud godkendt af Cash' efterladte familie, herunder Rosanne Cash.I front gør Clive John det uhyggeligt godt som "the man in black", og June Carter portrætteres desuden af Jill Schoonjans, mens legendens historie gennemgås grundigt i lyd og billeder.Forsalget til arrangementet går i gang i dag (27/2) via BilletNET.dk.

Der er lagt op til et skud rå forsommerrock i Amager Bio den 4. juni. Hér får vi nemlig besøg af Georgia-bandet Blackberry Smoke, der samler arven op efter Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers og ZZ Top.Det bliver kvintettens første koncert i København efter Danmarks-debuten på Esbjergs Tobakken i efteråret, og de fem amerikanere er lige nu aktuelle med deres fjerde album, 'Holding All the Roses'.Vær med, når Blackberry Smoke sparker sommeren ind ved at sikre dig billet i forsalget til koncerten, som går i gang nu på fredag (27/2) via BilletNET.dk.

Du kender næsten med garanti sangen 'Hocus Pocus', og du kender måske Focus, det hollandske prog-band, der har skrevet nummeret, og som såmænd stadig spiller sammen.Kvartetten ledes fortsat af forsanger, fløjtenist og keyboardmand, Thijs van Leer, og den 12. november kommer han og bandet forbi Amager Bio for at give en sjælden dansk koncert.Vi garanterer, at det bliver både festligt og mestermusikalsk, og du kan sikre dig din billet allerede nu via BilletNET.dk.

Det er tre år siden, vi sidst havde besøg af John Hiatt, hvor han gav en sommerkoncert støttet af backingbandet, The Combo. Men den 13. juli vender veteranen endelig tilbage for at gentage succesen!Hiatt har i mellemtiden rundet de 60, og sidste år udgav han sit intet mindre end 22. album, 'Terms of My Surrender'. Der er dog intet opgivende over den hårdtarbejdede, karismatiske sangskriver.Vi satser på sommervarme i juli, når den amerikanske ener atter lægger vejen forbi Amager Bio. Forsalget til koncerten går i gang i torsdag den 19. februar via BilletNET.dk.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★

Uli Jon Roth
Amager Bio, 2. oktober 2014

"Den 59-årige Uli Jon Roth får det simpelthen til at se så legende let ud, som han står der med lukkede øjne, mens fingrene forcerer ned over strengene, uden at så meget som en falsk tone sniger sig ind. En suveræn seance at overvære og et meget sigende billede på koncerten"
Devilution ★★★★☆

Baal
Amager Bio, 25. september 2014

"Naturligvis, fristes man til at sige, blev Baal’s koncert i Amager Bio et sandt triumftog, men seancen løftede sig op i de højere luftlag af mange andre grunde end kraften fra sentimentale og nostalgiske vingesus."
GFRock ★★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706