Nyhedsbrev


Nyheder

Når Zappa Plays Zappa rammer Amager Bio 26. oktober, vil bandet spille hele Frank Zappas album 'One Size Fits All' samt et bredt udvalg af Zappas sange plukket fra hele hans imponerende produktion.Zappa Plays Zappa er et tribute-band der bliver anført af mesterens ældste søn, den 45-årige Dweezil Zappa. Dweezil Zappa er en kendt rockguitarist og skuespiller, der kan sole sig i egen succes. Men med Zappa Plays Zappa er det en hyldest til faderens musikalske arv, det gælder.Billetsalget begynder fredag 27. marts via Billetnet.

Hiphop-håbet Action Bronson begejstrede i lille VEGA, da han sidst besøgte København. Nu er han tilbage i byen igen, og denne gang er det i Amager Bio med et nyt album – 'Mr. Wonderful' – i bagagen.I et fuldstændigt udsolgt Lille VEGA sidste år begejstrede han publikum med et veloplagt show, hvor sammenspillet mellem den store rapper og salen gik op i en højere enhed. Denne gang bliver det Amager Bio der lægger scene til, og med sine 16 meters bredde, burde det give de bedste forudsætninger for tilskuerkontakten og en gentagelse af det ekstraordinære.Billetsalget begynder 3. april via Billetnet.

Blueslegenden Walter Trout er tilbage efter en levertransplantation, som har været en hård omgang at komme igennem. Nu kalder landevejen, og dén fører forbi Amager Bio, så vi igen kan byde velkommen til Walter Trout,  onsdag 11. november 2015 Glæd dig til en aften, hvor musikken kommer fra en mand der har været helt ude på kanten! Billetsalget er begyndt på billetnet.

Danser med Drenge har spillet for et udsolgt Amager Bio to år i træk. Derfor vil det sikkert glæde mange, at det populære og eviggrønne danske poporkester for 3. gang vender tilbage til Amager Bio til efteråret, lørdag 3. oktober 2015. Forvent en festlig aften med fællessang og musikalsk gensynsglæde, når Danser med Drenge deler ud af deres dansksprogede popskat. Billetsalget er i gang på billetnet.

Lørdag 5. september byder vi velkommen til en aften, der hylder den tunge og guitarbaserede musik med biker-bluesrock fra Midnight Blues, klassisk heavy fra Witch Cross og gedigen hardrock fra svenske Bonafide. Er du til et godt, gammeldaws Amager bio-rockshow, hvor de snavsede guitarer skal skyldes ned med øl, så snyd ikke dig selv for denne koncert! Salget er allerede i gang på billetnet.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Thåström
Amager Bio, 19. marts 2015

"Men han går også voldsomt til værks, den svenske rockveteran. Om så han trækker os helt ind under huden i ramsaltede erindringsfragmenter eller slår os omkuld med en flodbølge af maskinstøj.

Det er altid kompromisløst med Thåström."
Politiken★★★★☆

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio, 13. marts 2015

"Såvel Thorbjørns vokal som bandets spil holder et internationalt niveau og en grad af autenticitet, så man - vidste man ikke bedre - ville sværge på, at de gutter havde deres oprindelse i det amerikanske hjerteland."
Steffen Jungersen, ★★★★★

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706