Nyhedsbrev


Nyheder

Til august kan vi slå dørene op for et af verdens mest betydningsfulde hardrockbands: Blue Öyster Cult. En gruppe, der med deres progressive tilgang til den hårde musik, har haft stor indflydelse på mange af de bands, vi i dag regner som de store fra Metallica til Ghost. Datoen er allerede 5. august, og du kan købe billetter fra onsdag 25. maj via Ticketmaster.

Til efteråret kan du glæde dig over et besøg af Ugly Kid Joe 20. oktober i Amager Bio. Efter gendannelsen i 2010 har bandet imponeret med nogle meget energiske liveshows, så der er god grund til at købe en billet.

Så er der eddermame dømt hegn, når selveste Kreator og Sepultura kommer forbi Amager Bio 6. februar 2017! Og som om det ikke var nok, så har de Soilwork og Aborted med sig. Skynd dig at købe billet allerede nu hos Ticketmaster!

Til september er det 10 år siden at Thomas Buttenschøn udgav sin debutplade “Fantastiske Mandag” og Buttenschønfans kan efter en lang tid, nu endelig høre Thomas Buttenschøn med fuldt band igen. Det sker 3. september i Amager Bio. Det er godt nok en lørdag, men så er der så meget mere grund til at feste med. Billetter via ticketmaster.dk Læs mere >>

Hiphoptrioen Flatbush ZOMBiES udgav debutalbummet i marts, og er med det klar til at tage på en større turne, som kommer forbi Amager Bio 5. oktober! Billetterne er i salg fra fredag 6. maj kl. 9 hos Ticketmaster.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Gilli
Amager Bio, 4. februar 2016

"Der var masser af energi, og han brændte med det samme igennem. Den propfyldte sal var straks med og i en forrygende stemning. Gilli konstaterede da også flere gange, at "Amager Bio, I er brændt varme!", hvilket han havde fuldstændig ret i."
Gaffa★★★★★☆

Behemoth + Abbath + Entombed A.D. + Inquisition
Amager Bio, 29. januar 2016

" 'De ejer den scene,' som sidemanden sagde. Det gør Behemoth indiskutabelt. De dominerer med en beundringsværdig professionalisme. Man kunne næppe forlange mere."
Devilution, ★★★★★

 
Øresundsvej 6

2300 København S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706

MAIL: info@amagerbio.dk