Amager Bio

Mandag 7. august

Bad Religion (US)

Support:

Velvet Volume
Om koncerten

Bad Religion tager til sommer på en turné der rammer en lang række europæiske festivaler, herunder Dirty Days of Summer i København

Dirty Days of Summer er en københavnsk sommerfestival, der for sjette år retter fokusset på forskellige nicher inden for den hårde musik. Den plejer at foregå i og omkring spillestedet BETA, men i år tager den også det noget større venue Amager Bio i brug.

Bad Religion er et navnkundigt punkrock-band fra Los Angeles. Det blev dannet i 1979 og har udgivet seksten studiealbum samt en række andre udgivelser. De bliver regnet for et af de bedst sælgende punkrockorkestre med mere end fem millioner solgte eksemplarer til dato.

Bandet er kendt for dets både forstandige, gribende og socialt indignerede tekster og har inspireret en lang række andre bands. Af dem kan nævnes Kreator, Offspring og Parkway Drive, der alle har hyldet Bad Religion med covernumre.

I snart fyrre år har gruppen holdt dampen oppe, og tæller stadig tre af de originale medlemmer. Sangeren Greg Graffin og bassisten Jay Bentley kan stadig opleves live, men guitaristen Brett Gurewitz er med live på de store turnéer længere, selvom han stadig spiller en rolle ifht. sangskrivningen.

https://www.facebook.com/badreligion/

http://www.badreligion.com/

Medier
Lyt til Bad Religion
American Jesus
3:18
Anmeldelser

Support:

Velvet Volume

Om koncerten

“Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum.” er blot nogle af de udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.

Med stående ovationer til liveshows som P6 Beat Rocker Koncerthuset, Gaffa Prisen og en uovertruffen performance til Kronprinsparrets Priser på nationalt tv, flere udsolgte koncerter, utallige shows på venues og festivaler taler Velvet Volume’s præstationer for sig selv.

I efteråret 2017 udgiver Velvet Volume deres længe ventede debut-album og mon ikke bandet smider en single ud inden efteråret? – Velvet Volume holder fast i deres autentiske, unikke rocklyd.

De tre søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi har tilsammen spillet musik i 42 år, trods en gennemsnitsalder på 18 år.

I 2013 dannede de bandet Velvet Volume og spillede deres første koncert på Grimfest, Aarhus – to år senere spillede de på samme festival og modtog 5 ud af 6 stjerner fra musikmagasinet Gaffa. Selv samme magasin placerede dem på forsiden i februar 2016 med en 3 siders artikel i bladet. Læs interview her

Også Soundvenue, Berlingske og Politiken har tidligere bragt artikler og interviews med bandet. Læs bl.a. Her: http://soundvenue.com/tag/velvet-volume

Med kun fire singler udgivet er ovenstående i sig selv en imponerende bedrift.

Medier
Lyt til Velvet Volume
I Think I Need You
4:26