Beta

Lørdag 23. september

The Harpoonist and the Axe Murderer (CAN)

Om koncerten

Bevæbnet med en sækfuld mundharmonikaer, en hoben fodpercussion og en vejrbidt Telecaster, spytter Shawn “The Harpoonist” Hall og Matthew “The Axe Murderer” Rogers en rå og primal blues ud der både kigger fremad og peger tilbage.

De spiller en form for dogmemusik, hvor Hall og Rogers kun vil bruge de lyde, som de sammen kan lave på deres instrumenter med deres munde, hænder og fødder: Hall leverer vokalen og bluesharpen og Rogers på guitar og fodpercussion.

Deres Inspirationer går fra Willie Dixons ikoniske sangskrivning til grænseoverløberne Jack White og Danger Mouse, men det er i lyden tydeligt, at de har gået deres egne, støvede og svedige veje.

Deres særegne navn er inspireret af teksten til Kris Kristoffersons ‘Bobby McGee’, hvor “Harpoon” bliver brugt som slang om mundharmonikaen, (“I took my harpoon out of my dirty red bandana”), og “Axe” bliver på engelsk brugt som kælenavn for en elguitar.

Det hele begyndte, da de to mødtes og bondede over musik, til indspilningen af en radio-jingle. I 2008 udgav de deres første selvbetitlede album, som de fulgte op i 2012 med det kritikerroste ‘Checkered Past’. I 2014 udkom treeren ‘A Real Fine Mess, og i år udkommer seneste skud på stammen, ‘Apocalipstick’.

Billetsalget begynder 28. april kl. 11

www.harpoonistaxemurderer.com

 

Medier
Lyt til The Harpoonist and the Axe Murderer
The Sky Is Falling
3:56
Anmeldelser