Nyhedsbrev


Nyheder

The Leather Nun kommer til Amager BioThe Leather Nun er blevet kaldt Sveriges mørke modspil til ABBA. Med afsæt i garagerocken, Velvet Underground og Stooges skabte Göteborg-bandet i 1980’erne deres eget udtryk, inspireret af tidens goth- og industrialrock-tendenser, og det gav genlyd i både Europa og USA. Nu vender bandet tilbage til Danmark, i original besætning (fraset Gert Claesson, der har lagt trommestikkerne på hylden). Billetsalget begynder fredag 29. maj på Billetlugen.

Når året går på hæld kan vi byde på glædelige gensyn med Manfred Mann's Earth Band og Tower of Power! Begge orkestre har været her før, og koncerterne plejer at være utroligt populære. Derfor bør du nok sikre dig din billet i tide Manfred Mann's Earth Band spiller lørdag 21. november og billetterne er sat til salg. Tower of Power optræder tirsdag 8. december. Billetterne kan købes fra 21. maj.

Glen Hansard er en irsk musiker der er elsket for sin troværdighed og sin stærke vokal. Til efteråret gæster han igen Danmark.  Hansard er en kunstner med et imponerende CV. Musikmæssigt er han både frontmand i rockbandet The Frames og del af duoen The Swell Season samt solist. Også som skuespiller har han begået sig. Hvem husker ham ikke som den rødhårede guitarist i halvfemsernes ikoniske musikfilm The Commitments? 5. oktober gæster han Amager Bio. Billetsalget begynder 22. maj via Billetnet.dk

Bullet for my Valentine er ved at lægge sidste hånd på et nyt album og tager på turne til efteråret: Venom EU Tour. Dén turne der rammer Amager Bio søndag 15. november. Koncerten i Amager Bio bliver den eneste med Bullet for My Valentine i det sydlige Skandinavien. Billetsalget starter senere på billetnet.dk

  17. oktober fejrer Mikkel Nordsø 30 års jubilæum i Amager Bio med Mikkel Nordsø Band og en række prominente, musikalske gæster. Når han kommer forbi bliver det med en ny CD i bagagen, der er sat til at udkomme til september. Hvem gæsterne er til jubilæumsshowet, er indtil videre hemmeligt. Billetter kan købes hos Billetnet.dk

Koncertfotos

ANMELDELSER

Thåström
Amager Bio, 19. marts 2015

"Men han går også voldsomt til værks, den svenske rockveteran. Om så han trækker os helt ind under huden i ramsaltede erindringsfragmenter eller slår os omkuld med en flodbølge af maskinstøj.

Det er altid kompromisløst med Thåström."
Politiken★★★★☆

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio, 13. marts 2015

"Såvel Thorbjørns vokal som bandets spil holder et internationalt niveau og en grad af autenticitet, så man - vidste man ikke bedre - ville sværge på, at de gutter havde deres oprindelse i det amerikanske hjerteland."
Steffen Jungersen, ★★★★★

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706