Nyhedsbrev


Nyheder

Skillet er et af USA's mest succesfulde rockbands og kan blandt andet prale med at have solgt mere end 11 millioner enheder og have mere end 1,7 millioner månedlige lyttere på Spotify. Er du til Nickelback, Papa Roach, Shinedown og Halestorm, vil Skillet også være noget for dig. Sæt kryds i kalenderen 13. november, hvor de gæster Amager Bio. Billetterne kan købes fra 29. juli kl. 12 via Ticketmaster.

Gode nyheder til fans af progressiv rock og metal: Devin Townsend Project rammer igen Amager Bio. Med sig har de denne gang Between The Buried and Me og Beta-bandet Leprous. Billetterne kan købes fra fredag 8. juli kl. 9 via Billetlugen.

Det bliver en tung decemberaften, når mægtige Meshuggah vender tilbage til Amager Bio med deres industrielle dødsmetal. Med sig har de selveste High On Fire der spiller sludge/doom 9. december er koncerten og billetterne kan allerede købes fra 6. juli via Ticketmaster.

Saxon kendes – sammen med blandt andre Iron Maiden og Judas Priest – bedst som et af de første bands i slut-70’ernes ”New Wave of British Heavy Metal”, så derfor er vi kun glade for, at de vender tilbage til Amager Bio 26. november. Med sig som support har de et andet af de gode, gamle bands fra 70'erne, nemlig Girlschool. Billetterne er allerede i salg via Ticketmaster.    

Det navnkundige grunge-punkrockband L7 kommer til Amager Bio 31. august! Bandet har i høj grad været med til at definere lyden af de tidlige halvfemsere. Efter en længere pause fandt de i 2014 sammen igen, og nu får du muligheden for at (gen-)opleve dem. Billetter via Ticketmaster.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Graham Nash
Amager Bio, 15. juni 2016

"...for da først Nash og hans eminent velspillende musikalske makker, guitaristen Shane Fontayne, rullede sig ud med energisk samspil og veloplagt harmonisering, gik det stedse mere tydeligt op for en, hvor fremragende og stor en sangskriver Nash er." – Politiken, ★★★★★☆

 

Gilli
Amager Bio, 4. februar 2016

"Der var masser af energi, og han brændte med det samme igennem. Den propfyldte sal var straks med og i en forrygende stemning. Gilli konstaterede da også flere gange, at "Amager Bio, I er brændt varme!", hvilket han havde fuldstændig ret i."
Gaffa★★★★★☆

Behemoth + Abbath + Entombed A.D. + Inquisition
Amager Bio, 29. januar 2016

" 'De ejer den scene,' som sidemanden sagde. Det gør Behemoth indiskutabelt. De dominerer med en beundringsværdig professionalisme. Man kunne næppe forlange mere."
Devilution, ★★★★★

 
Øresundsvej 6

2300 København S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706

MAIL: info@amagerbio.dk