Nyhedsbrev


Nyheder

  Det amerikanske rockband TREMONTI, med CREED og ALTER BRIDGE guitaristen Mark Tremonti i front, er aktuelle med albummet ”Cauterize”, der er opfølgeren til ”All I Was” fra 2012. 9. december kommer de til Amager Bio, mere metalliske end nogensinde! Køb billetter fra på mandag 7. september kl. 10 på Billetnet. Læs mere >>

I vinteren 2016 fejres denne mastodont af en udgivelse med 11 koncerter rundt i landet, hvor hele "Sensorama" spilles live i sin fulde længde. Samtidig genudgiver Warner Music albummet på dobbelt-vinyl, da det kun tidligere har været udsendt på CD, som i øvrigt forlængst er udgået. Baal rammer Amager Bio 11. februar. Køb billetter på Billetnet.dk

Det amar'kanske rockband Shotgun Revolution har lukket ned for live aktiviteter, for at hellige sig indspilningerne til deres 3. album (udkommer foråret 2016) MEN en god tradition må ikke brydes så drengene tager en pause fra indspilningerne og rammer Amager Bio for 8. gang d. 31 Oktober. Køb billetter hos billetnet allerede nu!

  I næsegrus respekt for originalmaterialet puster The Electric Bob Dylan Project og en lang række prominente gæster nyt liv i de gamle sange, som leveres med nerve, autenticitet og spilleglæde. Denne helt særlige aften bliver en once in a lifetime mulighed for at høre en række af landets største solister give en samlet hyldest til historiens måske største og mest betydningsfulde sangskrivere: Bob Dylan.   Feat. Johnny Madsen, Knud Møller, Johan Olsen, Michael Falch, Mathilde Falch og Billy Cross.   27. oktober foregår det. Køb billetter via billetnet.

Pretty Maids holder tradtitionen tro fest i Amager Bio i begyndelsen af december. I år bliver det en ganske særlig og storslået fejring, for gæsterne er mægtige Hammerfall! Billetterne er allerede i salg på Billetnet. 270 kr. i forsalg / 275 kr. i døren.

Koncertfotos

ANMELDELSER

Thåström
Amager Bio, 19. marts 2015

"Men han går også voldsomt til værks, den svenske rockveteran. Om så han trækker os helt ind under huden i ramsaltede erindringsfragmenter eller slår os omkuld med en flodbølge af maskinstøj.

Det er altid kompromisløst med Thåström."
Politiken★★★★☆

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio, 13. marts 2015

"Såvel Thorbjørns vokal som bandets spil holder et internationalt niveau og en grad af autenticitet, så man - vidste man ikke bedre - ville sværge på, at de gutter havde deres oprindelse i det amerikanske hjerteland."
Steffen Jungersen, ★★★★★

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706