Nyhedsbrev


Nyheder

I 2009 præsenterede vi stolt en af 70'ernes største sangskrivere, Jackson Browne. Og nu er den 66-årige amerikaner atter albumaktuel med 'Standing in the Breach', hvilket atter bringer ham forbi Amager Bio!Browne kendes fortsat bedst for hittet 'Running on Empty' fra pladen af samme navn, men siden dengang har udgivet en lang række album, og i følge Rolling Stone er hans nye en "tilbage til rødderne"-plade og blandt hans bedste.Koncerten finder sted den 18. juni i det nye år, og forsalget starter via Billetnet.dk på fredag (28/11) kl. 10.00 via linket lige her!

Mange har beskrevet Steven Wilsons koncert i Amager Bio i 2012 som "uforglemmelig". Og det var desuden Porcupine Tree-frontmandens første solooptræden på dansk grund.Siden har "progprinsen" spillet både i Vega og på Train i Aarhus, men nu vender han altså tilbage til Amager Bio med et nyt show og en ny plade, 'Hand. Cannot. Erase.', der udkommer til februar.Wilson har lovet, at showet denne gang vil overgå de foregående turnéer, og det vil desuden vanen tro tælle visuelt akkompagnement, udført af den danske kunstner, Lasse Hoile.Denne gang bliver der rift om billetterne, så skynd dig at få fat i en allerede nu, hvis du vil være sikker på at få adgang til en aften med progressiv rock i stil med King Crimson og Pink Floyd. Billetlink lige her!

I oktober havde vi med stor succes besøg af de gamle glamrock-konger Slade. Og til marts har vi derfor inviteret et andet af 70'ernes helt store britiske rocknavne forbi, nemlig Sweet!Gruppen ledes i dag stolt af guitarist, Andy Scott, som gør en dyd ud af at fremføre bandets klassikere, så de er så tro som muligt mod originalerne, og dét med bl.a. forsanger Pete Lincoln i front.Det gik hurtigt til Slade, så hvis du vil være sikker på at få adgang til denne festlige lørdagskoncert med Sweet, den 14. marts 2015, så skynd dig at købe din billet allerede i morgen (14/11) fra kl. 10, hvor forsalget går i gang via BilletNET.dk på linket her.

I det nye år, nærmere betegnet 14. april, bliver der mulighed for at mærke den musikalske ørkenstemning fra grænsen mellem USA og Mexico. Hér får vi nemlig besøg af Calexico.Gruppen kommer fra Tucson i Arizona, og omdrejningpunktet er forsanger Joey Burns og trommeslager John Convertino, der har indspillet musik sammen over tre årtier.Calexico udsender et nyt album i begyndelsen af april, og herefter tager de hul på en større turné, hvis første stop er Amager Bio. Forsalget starter på fredag, den 14/11 via Billetlugen.dk.

Til februar er der dømt mestermøde i Amager Bio, når supergruppen The New York Connection kommer og spiller en række af 70'ernes største soul-, og funkklassikere.Den svenske guitarist Georg "Jojje" Wadenius har inviteret sine amerikanske venner, saxofonist Lou "Blue Lou" Marini og trompetist Lew Soloff, med ud for at spille Blood, Sweat & Tears-klassikerne med meget mere.Med i besætningen er også den danske superbassist, Lars "Larry" Danielsson, og den svenske trommeslager Per Lindvall, der vil sikre en musikalsk oplevelse af de store.Forsalget til koncerten er allerede i gang via Billetnet.dk på linket lige her...

Koncertfotos

Music against drugs

ANMELDELSER

Rival Sons
Amager Bio, 18. november 2014

"Momentum i salen lever, Bio'en er med, og stemningen falder ikke hen under det halvstille "Good Things". Tværtimod. Salen bruser efterfølgende op imod scenen, og forsanger Jay Buchanen betoner, at "you guys sure are sweet to us tonight."
Gaffa, ★★★★★★

Dan Baird & Homemade Sin
Amager Bio, 10. november 2014

"Det er igen det blik og det kropssprog, der på bedste vis spreder spilleglæden og drillesygen bandmedlemmerne imellem ud i den fjerneste krog af Amager Bio. "
Gaffa, ★★★★★☆

Fish
Amager Bio, 21. oktober 2014

"For det er det, Fish kan: Han kan gribe folk – uanset om det er flere tusinde foran Orange Scene, der aldrig har hørt om manden før, eller nogle hundrede, andægtige fans i Amager Bio en tirsdag aften."
Devilution, ★★★★★

Uli Jon Roth
Amager Bio, 2. oktober 2014

"Den 59-årige Uli Jon Roth får det simpelthen til at se så legende let ud, som han står der med lukkede øjne, mens fingrene forcerer ned over strengene, uden at så meget som en falsk tone sniger sig ind. En suveræn seance at overvære og et meget sigende billede på koncerten"
Devilution ★★★★☆

Baal
Amager Bio, 25. september 2014

"Naturligvis, fristes man til at sige, blev Baal’s koncert i Amager Bio et sandt triumftog, men seancen løftede sig op i de højere luftlag af mange andre grunde end kraften fra sentimentale og nostalgiske vingesus."
GFRock ★★★★★★


ab

ØRESUNDSVEJ 6

2300 KØBENHAVN S

TLF.: +45 32 86 08 80

EAN: 5798009780706